Serviciile noastre

Serviciile noastre includ atât repatrierea decedatului în România, cât şi transportul decedatului de pe teritoriul României în alte țări din Europa. Transportul funerar este efectuat cu vehicule speciale şi autorizate de către autorităţi pentru transporturi funerare.

Firma noastră

Suntem o firmă de asistenţă şi servicii funerare naţionale şi internaţionale, şi dorim să punem la dispoziţia dumneavoastră serviciile noastre complet din acest domeniu. Ne-am remarcat progresiv pe piaţa serviciilor funerare prin intermediul profesionalismului, discreţiei şi înţelegerii de care am dat dovadă în fiecare situaţie în care ni s-au solicitat serviciile.

Un astfel de eveniment nefericit care survine în viaţa fiecăruia dintre noi la un anumit moment dat ne determină să pierdem din vedere unele aspecte, precum costurile necesare organizării unui astfel de eveniment, tocmai de aceea, firma noastră a pus mai presus de toate asigurarea unor servicii funerare de calitate, realizate la preţuri care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui client.

Puncte forte

Cu o experiență de peste 10 ani în efectuarea repatrierilor pe întreg teritoriul Europei se traduce printr-o solidă cunoaştere a documentaţiei de repatriere şi a demersurilor administrative necesare pentru fiecare stat în parte. Situarea noastră la graniţa cu Ungaria, precum şi parcul de vehicule specializate pentru transport funerar de care dispunem ne permit efectuarea repatrierilor cu promptitudine şi rapiditate.